flag Судова влада України

Вебплатформа "Модельні суди: Майданчик добрих практик" стала частиною вебпорталу Судова влада України

19 червня 2023, 16:33

ДСА України повідомляє, що на вебпорталі судової влади України функціонує публічна вебплатформа "Модельні суди: Майданчик добрих практик" (https://mc.court.gov.ua/mc/). Вказана публічна вебплатформа вміщує напрацювання міжнародних проєктів, що працюють в Україні для вдосконалення системи організації роботи судів та покращення надання судових послуг. Також  вебплатформа "Модельні суди: Майданчик добрих практик" демонструє кращі практики українських судів з питань судового адміністрування.

Відтепер  суди, які впроваджують модельні рішення та кращі практики мають кращий доступ до практичних напрацювань. Публічну платформу розроблено в рамках реалізації Ініціативи "Модельні суди" Проєктом ЄС "Право-Justice" спільно з Державною судовою адміністрацію України та Громадською організацією "Всеукраїнська асоціація працівників судів".

ДСА України спільно з Проєктом ЄС "Право-Justice" продовжує активно працювати над вдосконаленням системи організації роботи судів, що передбачає покращення надання судових послуг, підвищення якості роботи із вразливими групами населення, які звертаються до суду, підвищення безпеки суддів, працівників апарату та відвідувачів суду, покращення комунікації судів з суспільством, а також пілотування інших сучасних управлінських ініціатив.

Запрошуємо суди ділитися своїм практичним досвідом з колегами у впроваджені цікавих рішень з судового адміністрування, котрі можуть стати взірцем для інших судів.

З вимогами до публікацій можна ознайомитись в розділі "Як підготувати публікації для Платформи “Модельні суди: Майданчик добрих практик" за посиланням:  https://mc.court.gov.ua/mc/about_platform/need_to_repost/