flag Судова влада України

Відкрито реєстрацію для участі у Ініціативі «Модельні суди»

23 квітня 2023, 15:20
Ініціатива «Модельні суди» повертається для реалізації нових напрямків діяльності.
 
 
Наразі Ініціатива «Модельні суди» налічує 76 учасників, які сукупно імплементували понад 270 модельних рішень у своїх судах, спрямованих на покращення доступу до правосуддя.
 
 
Черговий етап Ініціативи буде спрямований на розробку, вдосконалення та уніфікацію нормативно-правової бази, яка визначає основні організаційні, кадрові та матеріально-технічні засади функціонування судів.
 
 
Якщо Ви хочете бачити Ваш суд частиною спільноти однодумців, які запроваджують модельні рішення, спрямовані на підвищення клієнтоорієнтованості судів, забезпечення належної безпеки суддів, працівників апарату та відвідувачів судів, а також вдосконалення кадрової політики та організації робочих процесів в судах, долучайтесь.
 
 
Для цього необхідно розповісти про вже реалізовані модельні рішення Вашого суду та обґрунтувати мотивацію, заповнивши форму https://forms.gle/6VuY6rvuSRJqxCHe8
 
 
 Прийом заявок триває до 27 березня 2023 року. Результати відбору будуть повідомлені на Facebook-сторінці Ініціативи не пізніше 10 квітня 2023 року.