flag Судова влада України

Малинський районний суд Житомирської області представив інтегровану рецепцію

23 квітня 2023, 15:20

Малинський районний суд Житомирської області облаштував інтерговану рецепцію суду, працюючи над підвищенням клієнтоорієнтованості установи. Це допоможе створити більш комфортні умови для відвідувачів суду.

Зокрема, в суді відремонтовано кабінет для прийому громадян завдяки зусиллям працівників суду. Також обладнано рецепції для Служби судової охорони та для прийому громадян за сприяння керівництва Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області.

 Ці пункти є забезпечують перший контакт відвідувачів із судом. Тут можна  подати та отримати документи, а також всю інформацію щодо розпорядку роботи суду, розкладу судових засідань, розміщення залів судових засідань тощо. 

 

Головною метою такого облаштування є підтримка людей з моменту, коли вони приходять до суду, комфортне очікування на судове засідання, ефективне управління потоком відвідувачів. Адже професійне зонування судового простору не лише полегшує орієнтацію відвідувачів у приміщенні суду, а й забезпечує безпеку та порядок.

 

"Наш досвід свідчить, що навіть з обмеженими фінансовими ресурсами, можна забезпечити належні умови для надання якісних судових послуг. Ми щиро сподіваємось, що наші зусилля допоможуть комфортніше почуватися та краще орієнтуватися в приміщенні суду та сприятимуть загальному позитивному враженню відвідувачів", - сказав Голова суду Володимир Ярмоленко, коментуючі відкриття нової рецепції.

 

Нагадаємо, що робота Малинського районного суду відновилась після деокупації Житомирщини, 21 квітня 2022 року на підставі розпорядження Голови Верховного Суду.

 

Протягом травня – червня 2022 року, зусиллями керівництва ТУ ДСА в Житомирській області та особисто начальника управління Василя Морея, приміщення суду було відремонтовано. Зокрема, замінені пошкоджені вікна, двері, відновлені внутрішні перегородки та стеля, частково оновлено покрівлю.

 

Наразі Малинський районний суд працює у звичному режимі. Однак, підлаштовуючись під реалії сьогодення, задля безпеки, під час повітряних тривог прийом документів не здійснюється, судові засідання не проводяться, присутні у приміщенні суду громадяни спрямовуються в укриття.